Webmaster

AD/HD
JENTER OG AD/HD
VOKSNE MED ADHD
ASPERGERS
ODD
TOURETTES
CD
EKSEMPEL
FORELDRETIPS
HJELPETILTAK
FØLGEDIAGNOSER
RASERI
RETTIGHETER
SKOLE
GJESTEBOK
HOVEDSIDEN

Hei!

Jeg bestemte meg for en stund siden å lage noen sider på internett hvor man på en mye lettere måte kan finne frem i den jungelen av instanser, søknader, diagnoser og liknende som man må tråle seg gjennom for å finne ut hva som er ”galt” med barnet sitt, hva diagnosene betyr, hva man gjør deretter, hvem kan hjelpe på hvilken måte og så videre...

Min eldste sønn fikk sin første diagnose som 2-åring. Den gangen var det ”bare” astma og allergi... Resten kom som perler på en snor etter at han var fylt 10... Da hadde vi sloss for at han skulle få hjelp i over to og et halvt år og grått og tryglet på alle mulige plasser før vi til slutt begynte å true enkelte med advokat om de ikke snart viste litt mer vilje for å hjelpe ham. Så ille kan det altså bli før en får hjelp :-(

Jeg bestemte meg da for at jeg ikke ville at flere enn nødvendig skulle måtte gå den samme løypa og har derfor laget disse sidene sammen med min mann, Bent, som er utdannet innen web. Uten ham hadde det ikke blitt noen sider her! (Takk, vennen min!)

Hvis vi på denne måten kan hjelpe noen slik at disse skal slippe å slite seg helt ut slik vi gjorde, så er det i sannhet verdt det!
Vi kommer til å prøve å oppdatere sidene ved lov-endringer og ved nye funn innen forskning bl.a.

Dersom du synes noe er bra, ukorrekt eller mangelfullt, f.eks., gi meg beskjed om dette via mail eller gjestebok, slik at vi kan få korrigert opplysningene.
Det samme gjelder selvfølgelig om du har tips som andre foreldre kan bruke.

Disse sidene besøkes av inntil 1.300 personer hver eneste måned som leter etter svar, slik vi gjorde for noen år siden...
Fortell gjerne venner og bekjente som har barn som sliter med dette om sidene. Kanskje finner de noe her som de ikke vet om. Kunnskap er makt!

Send gjerne en mail og si hva du synes, eller skriv det til oss i gjesteboka! Da blir jeg glad ;-)

Jeg vurderer også å legge inn flere diagnoser innen adferdsforstyrrelser, men da må jeg vite hvilke du ikke finner ut av og trenger mer informasjon om.

Siden jeg selv har ADHD og Kim har ADHD, ODD og TS, har jeg lest meg til en del om dette og gått en del på kurs for å lære mer. Jeg håper du kan ha nytte av disse sidene dersom du har barn med noen av disse diagnosene, eller har dem selv, eller hvis du er i familie med noen som har noen av diagnosene som er nevnt her?


Du kan også gå inn på sidene til
www.ADHDnorge.no
og
www.Touretteforeningen.no
og hente informasjon der.


All informasjonen jeg har lagt ut er hentet fra amerikanske forskere, leger og foreninger som jobber med dette, samt at jeg har lagt til litt som jeg har lært på kurs og av erfaring.

Hilsen Line